קונסרבטוריון שוהם מארח את המוסיקאי שם טוב לוי
תענוג מיוחד צפוי לחובבי המוסיקה בשוהם השבוע. המוסיקאי הנפלא שם טוב לוי יתארח בקונצרט מיוחד של קונסרבטוריון חמש
פורסם בתאריך:
תענוג מיוחד צפוי לחובבי המוסיקה בשוהם השבוע. המוסיקאי הנפלא שם טוב לוי יתארח בקונצרט מיוחד של קונסרבטוריון חמש, ביום רביעי, 30.5.18, בשעה 20:00, מרכז אמנויות הבמה – הכניסה חופשית.
קונסרבטוריון שוהם מארח את המוסיקאי שם טוב לוי לקונצרט משותף עם הרכבי קונסרבטוריון. בתכנית יבוצעו השירים המוכרים שהפכו לקלאסיקה של הזמר העברי. במופע ישתתפו תזמורת הנוער, להקת ג'אז, הרכבים קאמריים ועוד.
אביב רון, מנהל הקונסרבטוריון: "הרעיון להביא אמן שינגן עם התזמורת עלה כבר לפני הרבה זמן, אך התאפשר רק השנה הודות לתמיכת משרד החינוך בפעילות ההעשרה של הקונסרבטוריון. המפגש עם האמן ויצירותיו נועד לתת חוויה מעשירה ומאתגרת לתלמידי הקונסרבטוריון בכלל ונגני התזמורת בפרט. שקלנו כמה אפשרויות ולבסוף החלטנו לפנות לשם טוב לוי, מוסיקאי מוערך בכל קנה מידה. שם טוב טבע את חותמו על המוסיקה הישראלית הודות לשיריו הרבים שהפכו לנכסי צאן ברזל. פעילותו הענפה כמוסיקאי , מלחין ומבצע כוללת כמובן את שיתוף הפעולה שהיה לו עם אריק אינשטיין. הפניה שלי אליו נעשתה לפני כמה חודשים. הוא היסס בהתחלה, כיוון שלדבריו הוא פחות רגיל לעבוד עם צעירים, אך אחרי מסע שכנועים וחיזורים הוא נאות לכך. נפגשתי איתו יחד עם המעבד של הערב דניאל זונדינר, שלימד אצלנו ומלמד גם כיום במגמת המוסיקה בתיכון. בחרנו את השירים ששם טוב ישיר עם התזמורת ואת אלה שיבצע לבד.
בסך הכל יבוצעו 7 קטעים בליווי התזמורת, עוד מס' קטעים בנגינת סולו וכן קטעים נוספים של הרכבי הקונסרבטוריון שינגנו גם בלעדיו משיריו. לאחד מהם הוא אף יצטרף באלתור בחליל. זו פעם ראשונה שמוסיקאי מקצועי בסדר גודל שכזה מצטרף אלינו וההתרגשות רבה. כמוסיקאי איכותי הוא קפדן בדרישות ולא מוותר גם לצעירים, ובהחלט יש לכולנו מה ללמוד ממנו ".
מהחברה העירונית חמש נמסר שלתזמורת עצמה יצטרפו גם כמה מורים בכלי נשיפה. בשבועיים האחרונים שם טוב לוי מקיים חזרות עם התזמורת לקראת ההופעה השבוע. צפויה לנו תכנית עשירה ויפה, שתהווה את שיאה של שנת הלימודים בקונסרבטוריון, וחגיגה מוסיקלית של ממש.
הכניסה כאמור – חופשית, וכולם מוזמנים.
צילום: באדיבות שם טוב לוי

