הורדת אפליקציית אבן שוהם נט

יום שבת, 25 באפריל 2026, ח' אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 050-5552559

טיולים ובילויים לכל המשפחה בשוהם

טיולים ובילויים לכל המשפחה

נפתחה עונת המינויים לילדים

עונת תאטרון המנויים לילדים במרכז אמנויות הבמה בשוהם נפתחת השבוע עם ההצגה "הקסם של מוצרט", של תיאטרון הקיבוץ

פורסם בתאריך:


עונת תאטרון המנויים לילדים במרכז אמנויות הבמה בשוהם נפתחת השבוע עם ההצגה "הקסם של מוצרט", של תיאטרון הקיבוץ.

ההצגה מספרת את סיפורו של וולפגנג אמדאוס מוצרט, ילד הפלא המוזיקלי. לכישרון הפנומנלי שלו יש מחיר, הוא גורם לו לאבד את ילדותו ולבלות רק בחברת מבוגרים, או הפסנתר, ומעמיד בצל כשרונו העצום את אחותו המבוגרת ממנו, גם היא מוזיקאית כשרונית. המתח בין האחים מוליך למשבר גדול, שמאלץ את כל בני הבית לגלות אחד את השני מחדש, כדי ליהנות מהברכה שמביא אתו הכישרון.

את ההצגה מלוות יצירותיו המופלאות של מוצרט, ביניהן: המארש הטורקי, מוסיקת לילה זעירה, קונצ'רטו לקלרינט,  קטע מהאופרה "דון ג'ובאני" , סימפוניה 40  וכמו כן קטעים נבחרים ומוכרים מתוך אופרת הילדים "חליל הקסם".

ההצגה זכתה בתואר הצגת הילדים הטובה ביותר פרס המחזה ופרס התפאורה בפסטיבל חיפה.

סדרת הצגות הילדים מונה חמש הצגות של מיטב תאטראות הילדים והנוער. בהמשך הסדרה יוכלו המנויים לצפות בהצגות: "המכשפה בבית ממול" שת תיאטרון המדיטק, "עלי באבא" של תיאטרון אורנה פורת, "הדולפין" של העמותה לקידום תאטרון השעה הישראלי לילדים ולנוער" ו"רובין הוד" של תאטרון אורנה פורת.

ניתן לרכוש גם כרטיסים להצגות בודדות.

לפרטים 03-9724700 או באתר :  www.hamesh.co.il

 

 

תגובות