הורדת אפליקציית אבן שוהם נט

יום שלישי, 26 במאי 2026, י' סיון ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 050-5552559

תרבות הפנאי בשוהם

תרבות פנאי חוגים הרצאות הצגות בשוהם וחבל מודיעין

שישי לוחמים.ות - שיחה, שיתוף, בירה

הזדמנות לשוחח ולשתף על בירה ראשונה בחינם וכל התפריט ב-50% הנחה

פורסם בתאריך:


ביום שישי הקרוב (12.1.24) מוזמנים הלוחמים והלוחמות של שוהם למפגש "שישי לוחמים.ות" בבר הזפלין שבמרכז אמנויות הבמה. המפגש, שיתקיים על כוס בירה, יעניק לתושבי שוהם, אשר השתתפו במלחמה, הזדמנות לשתף, לשוחח, להקשיב ולפרוק. המפגש יתקיים בין השעות 12:00 ל-14:30, כאשר בשעה 13:30 יתקיים לכל מי שמעוניין, מעגל שיח עם ערן דרוקמן, תושב שוהם בעל רקע בטחוני ומתנדב ותיק ב"מקפה לאוזן", ביחד עם אנשי מקצוע.

את המפגש יזמו מועצה מקומית שוהם והחברה העירונית חמש, במטרה לגבש מסגרת שתאפשר שיח ותמיכה. המועצה וחמש גם יפנקו את החיילים והחיילות בכוס בירה ראשונה. בר הזפלין, שהצטרף ליוזמה, ייתן את כל תפריט האוכל ב-50% הנחה.

איתן פטיגרו, ראש המועצה: "למעלה משלושה חודשים שהחיילים והחיילות שלנו נותנים את הלב והנשמה למדינה, נלחמים בעוצמה ובנחישות, מתמודדים עם אובדן חברים ובני משפחה, עם פציעות בדרגות שונות, עם אתגרים מנטליים ומורכבויות פיזיות. בין אם הם לוחמים בחזית, או משרתים כתומכי לחימה, בסדיר, בקבע או במילואים - הם פועלים למעננו, ואנחנו כקהילה, מחוייבים להיות כאן למענם. אני מחכה בשישי בצהריים בזפלין כדי לפגוש כל אחת ואחד מכם. תבואו".

תגובות