הורדת אפליקציית אבן שוהם נט

יום רביעי, 29 באפריל 2026, י"ב אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 050-5552559

תרבות הפנאי בשוהם

תרבות פנאי חוגים הרצאות הצגות בשוהם וחבל מודיעין

אירועי ל"ג בעומר בשוהם

כל הדרכים לל"ג בעומר אחר בשוהם: חץ וקשת, קרטיב או בריכה

פורסם בתאריך:


גם השנה יחגגו בשוהם את ל''ג בעומר בצורה אחרת, סביבתית, ואחראית יותר, באירועים בהפקת מועצת שוהם והחברה העירונית חמש.

ביום שני, ה4.5.26, החל מהשעה 17:00 יתקיים אירוע ל''ג בעומר קהילתי, בפארק האגם בשכונת הדרים. בתוכנית: סדנת מתופפים, סדנת יצירת עששיות, סדנת יצירה חץ וקשת, סדנת אפיית פיתות, עמדת קליעה למטרה עם חץ וקשת, ומופע מרכזי של להטוטן. באותו היום יעבור אוטו-גלידה ברחבי היישוב, לחלוקת קרטיבים, בשעות אחר הצהריים. 

בני הנוער מוזמנים לרחצה לילית במועדון הספורט שוהם, החל מהשעה 19:00, בכניסה במחיר סמלי של 10 ₪. 

אגף החינוך בשוהם מזמין את ילדי שוהם והוריהם לקחת חלק במאמץ לשמירה על הסביבה, ולהחליף את מדורות ל"ג בעומר בפעילות חינוכית חלופית. גני ילדים (שניים לפחות) או שכבת כיתות א'-ג' בבתי הספר היסודיים (מינימום 2 כיתות יחד) אשר מתאחדים לפעילות משותפת, חלופית למדורות, יקבלו סיוע תקציבי מאגף החינוך לצורך הפעילות. 

ולתושבים שדבקים במסורת הבערת המדורות, הכשירו במועצת שוהם שלושה שטחים, אשר אושרו על ידי כב"ה, בהם ניתן יהיה להבעיר מדורות צנועות בימים ראשון ושני 3-4.5.26.

דפנה רבינוביץ, ראש מועצה מקומית שוהם: ''שוהם חרטה על דגלה מחויבות לשמירה על איכות הסביבה-למען הדורות הבאים. גם השנה, אנו ממליצים להימנע ככל הניתן מהבערת מדורות, ולהסתפק בפעילות חלופית, חינוכית, ומהנה. שיהיה לנו קהילתי ובטוח". 


 

תגובות