הורדת אפליקציית אבן שוהם נט

יום רביעי, 29 באפריל 2026, י"ב אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 050-5552559

חדשות בשוהם

סמ"ר במיל' אוהד ארגס משוהם נפל בתאונה צבאית

הלווייתו תיערך היום בבית העלמין בחדיד

פורסם בתאריך:


סמ"ר אוהד ארגס, תושב שוהם בן 22, נפל הלילה בתאונת נשק בבסיסו במהלך שירותו הצבאי במילואים.  אוהד ז"ל הותיר אחריו הורים - אביו אילן, אמו נאורה ובן זוגה שלמה, שלושה אחים: אופיר, שפי וטליה ואת סבתו, לונה שילטון.

אוהד נולד בשוהם ולמד בתיכון שוהם, חט"ב יהלו"ם וביה"ס ניצנים. הוא ניגן בגיטרה בס ולקח חלק בלהקת הצעירים המקומית "שוהם ביט".

אימו, נאורה שילטון, ספדה לו: "אוהד היה מקסים, צעיר של שילובים מיוחדים. הוא היה גולש גלים וקייט-סרפינג מעולה, מוזיקאי מוכשר שניגן בגיטרה בס ואדם מאמין, שהלך עם ציצית ופקד לא פעם את בית הכנסת בשכונה. את הקידוש בליל שישי הוא היה עורך. הוא היה תלמיד מצויין במגמות המדעים בתיכון שוהם והתעתד ללמוד הנדסת חשמל. עד ללימודים רצה להתנסות בעבודת כפיים ועבד כאינסטלטור. גם בזה הוא הצטיין. אוהד היה ילד טוב, שתמיד אמר כן, חבר טוב שתמיד כיבד את הזולת. את שאיפתו לגלוש בקיץ באוסטרליה הוא כבר לא יגשים. אנחנו כבר מתגעגעים אליו מאוד".

הלווייתו של סמ"ר ארגס תתקיים היום בשעה 20:00 בבית העלמין בחדיד.  השבעה תתקיים בבית המשפחה, רח' תמר 13 דירה 3.

יהי זכרו ברוך!

תגובות