הורדת אפליקציית אבן שוהם נט

יום שישי, 01 במאי 2026, י"ד אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 050-5552559

חדשות בשוהם

תושבי שוהם זועמים: “המעליות במרכז המסחרי הישן בשוהם מתקלקלות חדשות לבקרים”

תקלות חוזרות ונשנות של שתי מעליות השירות במרכז מסחרי “אשטרום” בשוהם

פורסם בתאריך:


בעקבות תקלות חוזרות ונשנות של שתי מעליות השירות במרכז מסחרי “אשטרום” בשוהם, הביעו תושבים רבים את תסכולם המתמשך בכל פעם שהם נדרשים להגיע לקופות החולים “מכבי” ו”כללית” הממוקמות בקומה השלישית.
תושבים עם בעיית נגישות, מבוגרים, בעלי מוגבלויות, נשים בהריון והורים עם עגלות תינוק מוצאים את עצמם נאלצים לחזור כלעומת שבאו  או נזקקים לעזרתם של עוברי אורח בשל הפסקת פעילות המעליות.
מספר תושבים אף איימו בהשבתה סמלית בת יום של אי הגעה למרכז במחאה שאולי תזעזע את הנהלת המרכז.
תגובת קופת חולים מכבי :”המרכז המסחרי בשוהם משרת מגוון בתי עסק, ובהם גם מרכז רפואי של מכבי. מחובתם ואחריותם של מנהלי המרכז המסחרי לדאוג להנגשת הבניין ובתוך כך גם לפעילות התקינה של המעליות.”
תגובת קופת חולים כללית : “ ברצוננו להודות לך על הארת תשומת הלב לגבי עניין המעליות ואנו מתנצלים על כך. בעקבות פנייתך בנדון נערכה פנייה להנהלת המרכז המסחרי ‘אשטרום’  ועודכנו כי בימים אלו החל תהליך החלפת שתי המעליות לאור התקלות המרובות.
 תגובת מועצת שוהם: “המועצה מודעת לתקלות המעלית החוזרות ונשנות במרכז המסחרי אשטרום, ואף פנינו אל הנהלת המרכז מספר פעמים בנושא זה. עודכנו על ידי הנהלת המרכז כי בקרוב תבוצענה עבודות להחלפת המעליות.”
מנהלת המרכז המסחרי “אשטרום” הסתפקה בתשובה הבאה :”העניין בטיפול וכשיהיה מה להודיע נודיע”.

 

תגובות