מנכ"ל משרד החינוך, עמית אדרי, ביקר השבוע בגני הילדים בשוהם
מנכ"ל משרד החינוך, עמית אדרי, קיים אתמול סיור במחוז מרכז, במסגרתו ביקר גם בגני הילדים אורן ודולב בשוהם
פורסם בתאריך:
במסגרת הביקור ביקש המנכ"ל אדרי לעמוד מקרוב על שגרת הלמידה בתקופת הקורונה, האתגרים וההתמודדות של אנשי החינוך עימם. אל הביקור הצטרפו ראש מועצת שוהם, איתן פטיגרו; מנהלת מחוז מרכז במשרד החינוך, ורדה אופיר ומנהלת אגף חינוך וקהילה במועצת שוהם, אופירה ביטון. אדרי ביקר במהלך היום בנוסף גם בבי"ס לחינוך מיוחד ובגני ילדים בכפר סבא ובבית חינוך מישרים בחבל מודיעין.
המנכ"ל אדרי ציין בביקור: "עבודתם המרשימה של המנהלים וצוותי החינוך ניכרת בשטח. הם עומדים בפני אתגרים מורכבים בימים אלו, והתרשמתי ממידת המחויבות והיצירתיות שפועמת בהם. התרשמתי מאד גם מתחושת השליחות של צוותי החינוך המיוחד שסימניה ניכרים במלאכתם החינוכית הרגישה והמקצועית. עבודתם של כל אנשי החינוך ניכרת בשמחת הילדים ובחדוות הלמידה שלהם בכיתה ובכלל הפעילויות."
בביקורו בגני הילדים בשוהם הוצגה בפני אדרי תפיסת ההפעלה של הגנים כגן עתידי, בו הילדים בוחרים את מרחב הפעילות שלהם בגן או מחוצה לו. הגננות שיתפו את המנכ"ל ומנהלת המחוז בגישה החינוכית בימי הקורונה מתוך דגש על בניית חוסן רגשי לילדים, לצוות ולהורים.
ראש מועצת שוהם, איתן פטיגרו, הציג במהלך הביקור בפני מנכ"ל המשרד את תכניות הבינוי העתידיות של מוסדות חינוך בשוהם, במסגרת העבודות לפיתוח שכונת הדרים: "אנחנו פועלים בשוהם להתאמת תשתיות גני הילדים ובתי הספר למאה ה-21. חשוב לנו להעניק לילדים כבר מהגיל הצעיר סביבת למידה נכונה ומתקדמת, לצד תחושה של מרחב בטוח לילדים ולצוות. מועצת שוהם עונה לקולות הקוראים של המשרד ושמחה תמיד לתקצב במשותף פרוייקטים של חדשנות במוסדות החינוך".
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות
אימה בגינת השעשועים: כלבה הותקפה קשות לעיני משפחות ונאלצה לעבור המתת חסד
ועדת קשרי חוץ או ועדת קישוט?
דו"ח הבנזן בשוהם: המשרד להגנת הסביבה ומועצת שוהם מדווחים על שיפור, אך הנתונים חושפים תמונה מורכבת
מרכז "קטנטנים" לגיל הרך בשוהם נבחר בין 15 פרויקטים חינוכיים מובילים בעולם בעיצוב סביבות חינוך


