הורדת אפליקציית אבן שוהם נט

יום שישי, 01 במאי 2026, י"ד אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 050-5552559

חדשות בשוהם

שוהם שלחה נציגות נוספת לכנסת ישראל

בתוך כל אווירת הבחירות האופפת אותנו, שוהם שלחה נציגות נוספת לכנסת ישראל. לשר הרווחה, ח"כ חיים כץ מ״הליכוד״ ולח"כ מוסי רז מ״מרצ״ התווסף דייר חדש לספסלי היכל הדמוקרטיה הישראלית.

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

לירן וינשטיין

ניצב בדימוס משה מזרחי, ממפלגת 'המחנה הציוני' הצהיר השבוע אמונים בפעם השנייה מעל דוכן הכנסת, זאת כמובן לא לפני שהצטלם סלפי מסורתי חגיגי עם ח"כ מוסי רז, כיאה לנציגות המרשימה של יישובנו הקטן.

"שוהם הוא יישוב אמנם קטן, אבל חזק במרכז הארץ" ,מספר ח"כ רז ומוסיף, "עד לפני שנה היה לנו רק נציג אחד בלבד, בעבר היה לנו את דני נווה שגר בשוהם. הלוואי שכל יישוב יוכל להתגאות בשלושה חברי כנסת".

 מזרחי שראה כמה דברים בחייו הציבורים הארוכים, מודאג ממה שמתרחש בכנסת בשלוש השנים האחרונות בהן צפה יחד איתנו האזרחים מבחוץ על המתרחש.

"הייתי בכנסת ה-19 , שררה אז רוח טובה, 48 חברי כנסת חדשים החליפו את האינוורטר הישן. הייתה אווירה מאוד פוזיטיבית", מספר ח"כ מזרחי ומוסיף, "הייתה מן תחושה שמשהו חדש מפציע, השיח היה הרבה פחות מתלהם, זה לא שלא היו ויכוחים קשים, אבל זה מעולם לא התדרדר לרמה שאני רואה אותה מבחוץ. אני גם מתייחס לרמות הבכירות ביותר ועד לחברי הכנסת בספסלים האחוריים שמדברים בדרך של דיבור שמבזה. אין פה קשר של ימין ושמאל, האווירה פה היא מאוד רעה  של מחלוקת שכפי שהנשיא תאר את זה, שמושכים את הדגל ומותחים אותו כל השבטים למיניהם ויש פחד אמיתי שהוא ייקרע. האווירה פה מאוד לא ממלכתית ולא מחוברת וזה קצת עצוב. תמיד היו רעות חולות אבל זה הגיע לשיא שהוא לא נעים".

כמו כל תושב, חבר הכנסת מזרחי אינו חוסך את דעתו על המתרחש בזירה המקומית של היישוב בו הוא מתגורר. "לדעתי מערכת הבחירות בשוהם מתנהלת בצורה מאוד יפה, מתמודדים אנשים טובים, חלקם רבי ניסיון", מספר מזרחי ומדגיש את התמודדותה הייחודית של הילה דוד. "אני נורא שמח שיש מועמדת נשית מצוינת עם רזומה גדול שמתמודדת הפעם על ראשות המועצה, זה נורא חשוב  ואולי הגיע הזמן שאישה תעמוד בראשות המועצה", כך מזרחי. 

ח"כ מוסי רז כמו עמיתו מתייחס אף הוא למערכה המקומית ביישוב וגם זורק מילה על היצריות שבה. "מערכת בחירות צריכה להיות יצרית, מה שחשוב שייבחר המועמד המתאים ביותר, הלוואי שכל יישוב יוכל להתגאות במועמדים כל כך טובים לראשות המועצה כפי שקורה בשוהם".

תגובות