חדר הכושר במועדון הספורט שוהם חוזר מחר לפעילות
מחר בשעה 5:30 בבוקר יפתחו דלתות חדר הכושר במועדון הספורט בשוהם, תחת ההגבלות הבאות
פורסם בתאריך:
חדר הכושר במועדון הספורט שוהם חוזר מחר (7.5.20) לפעילות וייפתח לטובת המנויים בשעה 5:30 בבוקר. על פי המתווה שגובש בהנהלת המועדון, יוכלו המתאמנים לעשות שימוש במכשירי האירובי שבקומת המסד לסירוגין (מכשיר כן מכשיר לא). צוות המועדון סימן בסרט אדום-לבן את המכשירים המושבתים. בסך הכל יוכלו להתאמן בו זמנית בחדר זה 30 מתאמנים.
בקומה השנייה של חדר הכושר, בה ממוקמים מכשירי הכוח, יוכלו להתאמן 20 מתאמנים לכל היותר בו זמנית.
השומר בכניסה למועדון ימדוד חום לנכנסים ויקפיד שכולם נכנסים עם מסיכות. באימון עצמו המתאמנים יהיו ללא מסיכות. כל עובדי המועדון, מנקים, מדריכי כושר, וצוות המינהלה יעטו גם הם מסיכות. כל העובדים יחתמו, בהתאם לדרישות התו הסגול, על הצהרת בריאות יומית. השימוש במלתחות ובמקלחות אסור.
אלון נוי, מנהל מועדון הספורט שוהם: "אנו שמחים ונרגשים על הפתיחה המחודשת, אף שהיא חלקית בשלב זה. המועדון עבר ניקיון יסודי וחיטוי והוא ערוך ומוכן לקליטת המנויות והמנויים. חשוב להגיע למועדון עם צ'יפ מנוי ולהקפיד על כל ההנחיות. כולנו ביחד – צוות ומנויים – נלמד תוך כדי תנועה כיצד להתנהל נכון ובצורה אחראית בימים אלה. אני מודה מראש לכולם על הסבלנות".
ממועדון הספורט שוהם נמסר שהשבוע החלו להתאמן גם הטניסאים והשחיינים התחרותיים, הרשומים באיגודי הספורט.
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות
אימה בגינת השעשועים: כלבה הותקפה קשות לעיני משפחות ונאלצה לעבור המתת חסד
ועדת קשרי חוץ או ועדת קישוט?
דו"ח הבנזן בשוהם: המשרד להגנת הסביבה ומועצת שוהם מדווחים על שיפור, אך הנתונים חושפים תמונה מורכבת
מרכז "קטנטנים" לגיל הרך בשוהם נבחר בין 15 פרויקטים חינוכיים מובילים בעולם בעיצוב סביבות חינוך


