הורדת אפליקציית אבן שוהם נט

יום שבת, 02 במאי 2026, ט"ו אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 050-5552559

חדשות בשוהם

עומר להט - הוא משלנו

שתפו ותנו ביק לייק לעומר להט, חייל גדול מהחיים!

פורסם בתאריך:


 

 

 

עומר להט הוא תושב שוהם, חייל בן 22, שנולד עם שיתוק מוחין. עומר לא נתן לשיתוק לשתק אותו והוא יכול לשמש מודל לכולנו לכח רצון, התמדה ודבקות במטרה. עומר סיים את לימודיו התיכוניים בבית ספר און בתל אביב, והמשיך משם למסגרת "מגשימים חלום מתגייסים לצה"ל", זו מסגרת שמחברת בין צעירים עם צרכים מיוחדים לבין שילוב בבסיסי צה"ל. עומר סיים שנת התנדבות במסגרת זו במרכז המידע של פיקוד העורף ובבסיס פלמחים, שם הוא עובד בפירוק חלקי מחשבים ישנים, עכשיו הוא ממשיך בעבודה זו – כשהוא כבר בסטטוס של חייל מן המניין!

דרכו של עומר אל החוגר לא היתה קלה. גם לאחר ההתנדבות, הוא נתקל במחסום הועדה הרפואית והבירוקרטיות של הצבא. אבל עומר לא אמר נואש ופנה אישית לסגן שר הביטחון אלי בן דהן וביקש את עזרתו. לאור הבקשה של סגן השר לבחינה מחודשת של הועדה הרפואית, תהליך החיול של עומר אושר והושלם בשבוע שעבר בטקס מרגש.

מפקד חיל האוויר הזמין את עומר להיות אורח במסדר כנפיים בחצרים ובסוף האירוע עומר  נפגש עם מעריץ נרגש, אחד, בנימין נתניהו שהתרשם מהנחישות, מהאומץ, מהמסירות של עומר והביע את התרגשותו גם בפייסבוק הפרטי שלו כשפרסם תמונה משותפת של השניים.

עומר מתחיל עכשיו את הצבא, שלוש שנים של שירות ערכי ומועיל, כל הכבוד עומר אנחנו גאים בך!!

עומר הוא בוגר שבט יובל בבני עקיבא של שוהם ויש לו הרבה מאוד חברים ומכרים ביישוב. עוד שתי חברות של עומר משבט יובל שוהם נמצאות כעת בשנת ההתנדבות של גדולים במדים – בהצלחה!!

 

 

תגובות