ילדים זה"ב
תלמידי "אבני החושן" לוקחים אחריות אישית בזה"ב!
פורסם בתאריך:
בבית ספר "אבני החושן" ציינו את "שבוע הזהירות בדרכים" בפעילות ייחודית ומגוונת בהדרכת רכזת זה"ב המורה חנית מור.
השבוע נפתח בחלוקת סימניות "לבית ספר הולכים על בטוח" לכל ילדי ביה"ס.
לפני תחילת השבוע הייחודי, הכינו תלמידי ביה"ס דגמים יצירתיים ומרהיבים בנושא "בטיחות בדרכים" אשר הוצגו בתערוכה בלובי ביה"ס. התלמידים נהנו מן התוצרים הייחודיים: חידון תמרורים, משחק משמרות זה"ב ותדרוך על משמעות תפילת הדרך.
ביום הרביעי התקיים יום ייחודי - יום שיטור קהילתי. לבית הספר הגיעו שוטרים מתחנת שוהם עם ניידת שיטור, כבאים מתחנת כיבוי שוהם עם כבאית ואנשי מד"א עם אמבולנס. האורחים שהגיעו בהתנדבות, ריתקו את הילדים כאשר סיפרו על עבודתם, הדגימו באילו אביזרים משתמשים ושוחחו על בטיחות והתנהגות במצבי חירום.
בסוף השבוע, יום שישי, התקיים יום שיא במגרש ביה"ס - הפעלה מטעם עמותת "אור ירוק". בנות כיתה ו'4 סייעו להצלחת יום זה בכך שהדריכו והפעילו את התלמידים.

