הורדת אפליקציית אבן שוהם נט

יום ראשון, 26 באפריל 2026, ט' אייר ה' תשפ"ו
לפרסום חייגו: 050-5552559

חינוך בשוהם

חינוך בשוהם,בתי ספר בשוהם,גנים בשוהם,מחלקת החינוך בשוהם,נוער בשוהם,חינוך מיוחד בשוהם,חופש גדול בשוהם,חוגים בשוהם,חוגים והעשרה בשוהם, ספורטילנד,מרכז לאומניות הבמה, איריס לנדה, דולי זורנצר, מועדון כדורסל, וירטואוז מוסיקה,בשוהם, אומנות בשוהם, לימודים והעשרה,

מסיבת פתיחת שנה בקן הנוער העובד והלומד

ביום שישי הקרוב, י' באלול, 1.9 בשעה 16:00, קן הנוער העובד והלומד פותח את שעריו עם מסיבה חגיגית לכבוד תחילת שנת הפעילות. המסיבה תהיה בקן הנמצא סמוך לביה"ס שלהבת. על המסיבה אמונים המדריכים כדי שתהיה הכי טובה שאפשר. המסיבה פתוחה לכל ילדי היישוב מכיתות ד'- ו' ויהיו בה משחקים והפעלות אותן יעבירו המדריכים, אוכל ומתנפחים. בשעה 17:30 תהיה פעולה ראשונה לחניכי כיתות ז׳-ח׳.

פורסם בתאריך:


הקיץ עומד להיגמר, כמו בכל שנה הילדים ובני הנוער מתכוננים לשנת הלימודים, וכמו בכל השנים האחרונות קן שהם של תנועת הנוער העובד והלומד פותח שנת פעילות במסיבה חגיגית.

את הקיץ האחרון בילו חניכי הנוער העובד והלומד בפעיליות שונות הכוללות טיולים, סמינרי הדרכה, מחנות ואפילו רפסודיה לבוגרי שכבת י"א,

בשבועות האחרונים חברי השכבה הבוגרת של קן שהם של הנוע"ל עובדים במלוא המרץ לפתיחת שנת הפעילות תשע"ח.

חברי השכבה הבוגרת מגיעים בימים האחרונים לימי עבודה בהם התחלקו לצוותי הדרכה לקבוצות בצעירה (ד'-ו') והמתבגרת (ז'-ח'), מכינים את הקן לקבלת החניכים, עובדים על הפעולות השבועויות ועל האירועים הגדולים לפתיחת השנה.

ביום שישי הקרוב, י' באלול, 1.9 בשעה 16:00 יפתח הקן את השנה במסיבה חגיגית.

ביום שישי הבא י"ז באלול 8.9, יערך אירוע "ציפורי לילה" לכיתות ז'-ח'. האירוע כולל מגוון פעילויות ביניהן חדר "זולה" עם כיבוד, פלייסטיישן, הפעלות של המדריכים וסדנת גרפיטי.

המדריכים של קן שהם עברו הכשרות איכותיות ומשמעותיות בקיץ ומחכים לפגוש את החניכים ולהדריך אותם.

לקן שהם צוות מדריכים צעירים (י'-י"ב) ולצידם מדריכה מנוסה, בשנת שירות בנוער העובד והלומד.

נורה צ׳ונג שפותחת שנה שנייה כרכזת בוגרת של הצוות הצעיר ופעילות הקן, מוסרת: ״אנחנו מזמינים את כל ילדי היישוב להגיע לפעילות שלנו מתוך רצון ליצור עבורם את המקום והחוויה הכי טובה שאפשר.

חשוב לנו מאוד ואנחנו נעשה כל מאמץ כדי שקן שהם יהיה מקום טוב ובטוח עבור כל חניך וחניכה שיהיו בו, ולכן אנחנו שמים דגש מרכזי על כל תחום הבטיחות בפעילות שלנו.

כל הפעילויות שלנו נבדקות ומאושרות כך שיעמדו בתנאים הקפדניים ביותר.״

 

ההרשמה לשנת הפעילות תשע"ח בקן שהם של הנוער העובד והלומד כבר נפתחה, ויש כבר חניכים רבים רשומים לשנה גדושה בפעילות שכוללת פעולות שבועיות בקן, אירועי שיא במהלך השנה, טיולים בחופשות, ומחנות וטיולים בקיץ.

 

מצפים לראותכם! שתהיה שנה טובה ומתוקה. לעבודה להגנה ולשלום עלה והגשם!

לפרטים נוספים ניתן לפנות לנורה צ'ונג רכזת הקן

[email protected] 0546133048

 

 

בתמונה: חניכי שכבת הבוגרת במחנה קיץ של הנוע״ל

 

 

תגובות