החל ממחר: הגעה לסניף הדואר בשוהם רק עם זימון תור מראש
החל ממחר יום ג' 2.2.21, ההגעה לסניף הדואר בשוהם תהיה בהזמנת תור מראש. קשישים ובעלי מוגבלויות - יוחרגו
פורסם בתאריך:
חברת דואר ישראל החלה מזה מספר חודשים בפיילוט חדש שלא יאפשר יותר הגעה באופן ספונטני לסניף הדואר, אלא באמצעות זימון תור מראש בלבד, בחירה שהייתה אופציונאלית עד היום.
המהלך, כך שואפים בחברת דואר ישראל, נועד לצמצם ולחסוך ללקוחות זמן המתנה יקר ביחידות הדואר. הפיילוט "תור רק בקליק" שהחל לפעול בסניפים רבים ברחבי הארץ, יפעל החל ממחר גם בסניף הדואר בשוהם.
זימון "תור מראש" יתבצע באתר החברה, באפליקציה או במוקד שירות הלקוחות הטלפוני 171.
ארז גמתי, מנהל אשכול מבוא מודיעין הכולל גם את שוהם, ממהר להרגיע את ציבור הלקוחות החוששים ממהלך זה, במיוחד קשישים ובעלי מוגבלויות: "לקוחות מגיל 80 ומעלה ובעלי מוגבלויות הנושאים תעודה, יהיו פטורים מלקבוע תור מראש ואף יהיו זכאים לפטור מעמידה בתור. כמי שמלווה את הפיילוט במודיעין, אני בטוח שהוא ינחל הצלחה גם בשוהם. מטרת החידוש בשירות היא וויסות נכון ומיטבי של הקהל, כפי שקורה במשרדים ממשלתיים רבים בארץ. אני אהיה בשוהם ואלווה באופן אישי את הטמעת הפיילוט."
תגובות
כתבות אחרונות בחדשות
אימה בגינת השעשועים: כלבה הותקפה קשות לעיני משפחות ונאלצה לעבור המתת חסד
ועדת קשרי חוץ או ועדת קישוט?
דו"ח הבנזן בשוהם: המשרד להגנת הסביבה ומועצת שוהם מדווחים על שיפור, אך הנתונים חושפים תמונה מורכבת
מרכז "קטנטנים" לגיל הרך בשוהם נבחר בין 15 פרויקטים חינוכיים מובילים בעולם בעיצוב סביבות חינוך


איריס יחזקאל | 15:34 13.04.22