יום שישי, 22 באוקטובר 2021, ט"ז חשון ה' תשפ"ב
לפרסום חייגו: 050-5552559

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם

מקרון תפוחי אדמה או בטטה - מתכונים ובישול  בשוהם

מקרון תפוחי אדמה או בטטה | עמנואל רוזנצוויג

מתכון של קולגה: עופרה קיווי כמעט כולם אוהבים תפ”א בכל צורת הגשה, פירה, צ’יפס, אפוי, בטעם של מדורה, סלט תפ”א וכו’. תפ”א גם פותר בהרבה פעמים בעיה מה להגיש בצד המנה העיקרית. אז הנה צורת הגשה נוספת לדבר המופלא הנקרא תפ”א בסך הכל מדובר בתפוח אדמה מבושל שחלקו הופך למחית וחלקו נפרס כעוגיית מקרון ונאפה למקרם קריספי, מסביב קישוט פריך וטעים של שקדים וחמוציות.