יום ראשון, 15 בדצמבר 2019, י"ז כסלו ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 050-5552559

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם, בישול לחג בשוהם, מתכונים לחג בשוהם, בשר, חלב, גבינות, לחם, מתוקים בשוהם, מתכונים וקינוחים בשוהם

קרם ברולה קליל ומנצח

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

רועי אגאי "אני אפיתי"

מצרכים:

חלמונים 

2 ביצים שלמות 

כוס סוכר 

כוס וחצי חלב 

מיכל שמנת מתוקה 

1 מקל וניל

 

אופן ההכנה:

בקערה טורפים ביחד את החלמונים, הסוכר והביצים. טורפים עם מטרפה ידנית בערך 3 דקות עד שמתקבל קצף יציב.

בסיר קטן מרתיחים את החלב יחד עם השמנת ותמצית הווניל.

מאחדים את 2 התערובות על-ידי שפיכת החלב החם לתערובת החלמונים, תוך כדי ערבוב. ממשיכים לערבב עד שמתקבלת תערובת אחידה. יוצקים לתבניות אישיות כמעט עד סוף התבנית.

ממלאים תבנית אפייה עמוקה במים עד כשלושת רבעי גובה ובתוכה מסדרים את התבניות האישיות.

את התבנית מכניסים לתנור שחומם מראש ל-160 מעלות למשך 45 דקות.

מוציאים מהתנור ומצננים. ליצירת ה"קראסט" המיוחד של קרם הברולה, מפזרים מעל לכל תבנית אישית שכבת סוכר דקה ושורפים עם מבער.

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: