יום ראשון, 09 באוגוסט 2020, י"ט אב ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 050-5552559

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם, בישול לחג בשוהם, מתכונים לחג בשוהם, בשר, חלב, גבינות, לחם, מתוקים בשוהם, מתכונים וקינוחים בשוהם

סלט חסה איסברג חגיגי

מהמעדניה של שף גולדשטיין

פורסם בתאריך:


החומרים:
1 ראש חסה אייסברג
לרוטב:
1 כוס מיץ תפוזים טרי
1/4 כוס חומץ יין לבן
4-5 כפות סילן
1 שן שום קצוצה
5 כפות שמן זית

1 תפוח עץ
6 תמר מג’הול
20 דובדובני אמרנה
1/2 כפית מלח
פיצוחים:
חופן פקאן מסוכר
חופן שקדים קלויים


אופן הכנה והרכבת המנה:
בקערה מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומוסיפים לו את קוביות תפוחי העץ התמרים והדובדבנים ומשרים לפחות שעה.
 

הגשה: בוחרים ראש חסה אייסברג טרי ודחוס מקלפים עלים חיצוניים של ראש חסה ופורסים פרוסות  בעובי 1ס”מ ושומרים על מראה אסטטי וטבעי של ראש החסה מניחים על צלחת מאורכת עם שוליים ולפני ההגשה מוזגים בצורה אחידה על עלי החסה את הרוטב מוסיפים את הפקאן והשקדים ומגישים.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: