יום ראשון, 13 ביוני 2021, ג' תמוז ה' תשפ"א
לפרסום חייגו: 050-5552559
כל המבזקים >>
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם

צוואר טלה ממולא באורז ושקדים, מבושל בקדירת פטריות

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

רועי אגאי "אני אפיתי"

מצרכים :
צוואר טלה מוכן למילוי (לקנות בקצביות מתמחות )
מילוי:
300 גרם אורז עגול
100 גרם שקדים קלויים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כפית בהרט
2 כפיות מלח

רוטב :
 2 חבילות פטריות יער (300 גרם )
פטריות פורטובלו 200 גרם, חתוכות לארבעים
פטריות שמפיניון  חצויות

הוראות הכנה :
משרים את האורז כשעה במים פושרים, מסננים ומערבבים עם שאר חומרי המלית.
פורסים את צוואר הטלה וממלאים לאורכו, מגלגלים וקושרים בחוט יעודי .
מחממים היטב מחבת רחבה עם מעט שמן ומשחימים היטב את רולדת צוואר הטלה, מכל הכיוונים .
בפיירקס גדול מניחים את שלל הפטריות ומעליו את צוואר הטלה. ממלאים מים לגובה של 1 ס''מ, 
ממליחים ומפלפלים מעל. 
מכסים היטב עם נייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 160 מעלות ל משך שלוש שעות .

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה:
3
cialis 8 cpr riv 10mg
Autoppy | 06:22   01.05.21
2
online prescription cialis
Esserie | 18:08   13.04.21
1
buy cialis online 32 Vulfips
Autoppy | 10:04   11.12.20