צוואר טלה ממולא באורז ושקדים, מבושל בקדירת פטריות
פורסם בתאריך:

נכתב על ידי
רועי אגאי "אני אפיתי"
מצרכים :
צוואר טלה מוכן למילוי (לקנות בקצביות מתמחות )
מילוי:
300 גרם אורז עגול
100 גרם שקדים קלויים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כפית בהרט
2 כפיות מלח
רוטב :
2 חבילות פטריות יער (300 גרם )
פטריות פורטובלו 200 גרם, חתוכות לארבעים
פטריות שמפיניון חצויות
הוראות הכנה :
משרים את האורז כשעה במים פושרים, מסננים ומערבבים עם שאר חומרי המלית.
פורסים את צוואר הטלה וממלאים לאורכו, מגלגלים וקושרים בחוט יעודי .
מחממים היטב מחבת רחבה עם מעט שמן ומשחימים היטב את רולדת צוואר הטלה, מכל הכיוונים .
בפיירקס גדול מניחים את שלל הפטריות ומעליו את צוואר הטלה. ממלאים מים לגובה של 1 ס''מ,
ממליחים ומפלפלים מעל.
מכסים היטב עם נייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 160 מעלות ל משך שלוש שעות .
תגובות
2
1
Autoppy | 06:22 01.05.21