יום ראשון, 09 באוגוסט 2020, י"ט אב ה' תש"פ
לפרסום חייגו: 050-5552559

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם, בישול לחג בשוהם, מתכונים לחג בשוהם, בשר, חלב, גבינות, לחם, מתוקים בשוהם, מתכונים וקינוחים בשוהם

ביסקוטי

ממטבחו של גיא רון "אני אפיתי"

פורסם בתאריך:


להכנת 2 כיכרות באורך של 15-20 ס”מ

מצרכים:

260 גרם קמח לבן

5 גרם אבקת אפייה

150 גרם סוכר לבן

קורט מלח

2 ביצים

2 חלבונים 1

כפית תמצית וניל 1

כף ליקר אמרטו או ברנדי

60 גרם אגוזי לוז טבעיים

60 גרם פקאנים טבעיים

60 גרם פיסטוקים טבעיים
60 גרם משמש חתוך


אופן ההכנה:
•     מחממים תנור ל-180 מעלות.
•     בקערה גדולה מערבבים יחד קמח, אבקת אפייה, סוכר ומלח לתערובת אחידה.
•     מוסיפים ביצים, חלבונים, תמצית וניל ואמרטו, ומערבבים עד שמתחילים להיווצר גושי בצק גדולים.
•     מוסיפים אגוזים ומערבבים רק עד שהם נטמעים בתערובת בצורה אחידה.
•     מחלקים את הבצק לשני חלקים, ובידיים מעט רטובות יוצרים 2 כיכרות, ומניחים במרווח די גדול על תבנית אפייה.
•     אופים את הכיכרות במשך 20-30 דקות, או עד שהן מזהיבות מבחוץ. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר.
•     מורידים את טמפרטורת התנור ל150 מעלות.
•     כשהכיכרות קרות פורסים לעוגיות בעובי של 5-6 מ”מ. מסדרים בצפיפות על רשת אפייה (ולא על תבנית), ואופים עוד 10-15 דקות, עד שהביסקוטי יבשים.
•     מצננים לחלוטין ושומרים בקופסא אטומה.

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: