ארגון אירוע חלבי מהנה וטעים
כאשר מקיימים אירוע חלבי בשעות הבוקר, אפשר לראות על שולחן ההגשה מגוון של מאכלים חלביים מגוונים ויוצאי דופן אשר מתאימים לכל מטרה
פורסם בתאריך:
שולחן חלבי יהפוך את האירוע לבלתי נשכח, כיוון שיש בו מאכלים שהם טעימים מאד ומעבר לכך נעים מאד להביט במטעמים הצבעוניים המסודרים באופן אסתטי על המגשים וגורמים לאורחים להתקרב לשולחן ולבחור את כל הפריטים שנראים להם הנכונים ביותר עבורם על פי טעמם האישי. כמו לדוגמה שלל פיצות בהיצע נרחב של תוספות וכשהן מוגשות חמות עם מאפים נוספים בטאבון, הקהל מצביע ברגליים ונהנה משלל האפשרויות.
בכל אירוע חלבי אפשר לתאם את התפריט עם השף כדי ליצור היצע נרחב של מעדנים לכל אחד מהאורחים. כמו פיתות סביח טעימות, פטריות עם מילוי גבינות שונות, לחמניות באן עם מגוון של מילויים חלביים, פוקאצ'ות עם תוספות שונות לבחירה. שף פיצות וגם שף טאבון לאירועים הוא קונספט של עמדות אוכל עבור האירועים החלביים כמו ימי הולדת, אירוע עסקי, בת מצווה, חגיגת הצעת נישואין או כל שמחה אחרת. אירועים שבו נאפים בטאבון פוקאצ'ות פיצות, ומגוון מאפים. ליד הטאבון ממוקמת עמדה שבה מוגשים המאפים שיוצאים מהטבון, מגוון של מאפים חמים פריכים וטעימים לחיך שכל אורח טועם כמה וכמה מהם ולא מפספס אף אחת מהאופציות המוצעות.
ערב גיבוש לעובדי החברה
אירוע חלבי הוא אופציה מנצחת עבור אירוע גיבוש של העובדים בחברה. העובדים עוברים בין דוכני המזון ונהנים להניח על צלחתם פריטים שונים שאין ספק שהם טעימים מאד. כך תוך כדי המינגלינג הם נהנים ממאכלי ביס שונים כמו טורטיות עם מילויים כמו אבוקדו, לחמניות מסקרנות בשלל מילויים עם גבינות מעודנות שונות הן קשות כמו גבינות ישראליות, הולנדיות וצרפתיות מיוחדות והן גבינות רכות כמו גבינה בולגרית, צפתית, גינת עיזים, ביצים בכמה צורות הכנה, המון ירקות צבעוניים וכמובן אי אפשר בלי לחמים חמים, לחמניות רכות ופריקסה עם שלל תוספות אהובות.
התפריט הים תיכוני שמתאים לכל אירוע
בין המאכלים הים תיכוניים האהובים על הקהל הישראלי אפשר למצוא גם שלל מאפים כמו בורקסים חמים אשר מוגשים בטעמים שחלקם מוכרים ומקצתם מוכרים פחות. כמו גבינה, תפוחי אדמה, תרד, גבינות ייחודיות כמו קשקבל, טעם פיצה, זיתים, חצילים, פטריות ועוד.
ירקות בשלל צבעים
אירוע חלבי כולל שפע של ירקות טריים בכמה צורות הכנה כמו מגש גדול המכיל ירקות חתוכים עגבניות שרי בשלל גדלים ובכל הצבעים, פלפלים בכל הצבעים, מלפפונים, צנוניות, גזר, פטריות ועוד. כמו כן מבחר גדול מאד של סלטים עם תוספות ורטבים מרעננים. האורחים נהנים גם לאכול קישים אישיים אפויים שכל אחד מהם מכיל ירק אחר כמו בטטות, קישואים, חצילים, פטריות ועוד. קו החשיבה הוא שיהיו על שולחן ההגשה אופציות רבות המותאמות גם לקהל הצמחוני וגם לקהל הטבעוני.