יום ראשון, 13 ביוני 2021, ג' תמוז ה' תשפ"א
לפרסום חייגו: 050-5552559
כל המבזקים >>
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש
05/06 10:10, שירות הביטוח הלאומי בשוהם מתחדש

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם

שוק אווז קונפי

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

גיא רון "אני אפיתי"

 מצרכים  ל-4 מנות:

·       4 יח' שוק אווז  

·       חצי ליטר שמן סויה

·       מקל קינמון

·       2 כפות פפריקה

·       כוכב אניס

·       כף מלח

 

לרוטב :

·       חצי כוס סילאן

·       2 כפות חומץ

·       2 כפות מים

 

הוראות הכנה :

בתבנית עמוקה המתאימה לכמות השוקיים (לא גדולה מידי ):

שמים את כל המרכיבים (למעט מרכיבי הרוטב ), מכסים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 165 מעלות, לפחות לשעתיים.

בודקים עם קיסם שהבשר רך (אם לא, מוסיפים עוד חצי שעה לזמן התנור)

מסננים את שוק האווז מהשמן, מניחים על תבנית אפייה עם העור כלפי מעלה ומעבירים את התנור למצב גריל למשך 10 דקות בערך ( העור נהיה זהוב ופריך ).

 

הכנת הרוטב :

מחממים את כל המרכיבים ביחד ובוזקים מעל האווז

מומלץ להגיש עם תוספת של תפו"א אפוי או פירה


תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: