יום שישי, 15 בדצמבר 2017, כ"ז כסלו ה' תשע"ח
לפרסום חייגו: 050-5552559

אוכל טוב , מתכונים ובישול בשוהם

אוכל , בישול , מתכונים , בשר , חלב , גבינות , לחם ,

קאפקייקס חמאת בוטנים ושוקולד

מהמטבח של גיא רון

פורסם בתאריך:


לקאפקייס:
3/4 כוס שמנת מתוקה
2 ביצים M
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3 כפות גדושות חמאת בוטנים
1.5 כוסות קמח תופח
קורט מלח
50 שוקולד מריר  

לקרם:
200 מייל שמנת מתוקה
150 שוקולד מריר

אופן הכנת הקרם:
) מרתיחים את השמנת ומוזגים מעל לשוקולד מערבבים עד קבלת תערובת חלקה.
מכניסים למקרר ל-10 שעות.
) מוציאים מהמקרר ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.

אופן הכנת הקאפקייס:
) מחממים תנור ל-175 מעלות.
) מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת קצף תפוח.
) מוסיפים את חמאת הבוטנים ואת שאר המצרכים ובעזרת כף מקפלים לתוך הקצף.
) מוזגים עד לגובה שלושת רבעי בתבניות נייר למאפיינס.
) אופים בתנור חם, שחומם מראש ל-175, מעלות במשך 20-25 דקות.
) מוציאים מהתנור, מצננים ומחלצים מהתבנית ישר לצלחת.
) מזלפים את הקרם מעל כל קאפקייק, מקשטים ובתאבון.

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: