יום חמישי, 19 ביולי 2018, ז' אב ה' תשע"ח
לפרסום חייגו: 050-5552559

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם, בישול לחג בשוהם, מתכונים לחג בשוהם, בשר, חלב, גבינות, לחם, מתוקים בשוהם, מתכונים וקינוחים בשוהם

קאפקייקס חמאת בוטנים ושוקולד

מהמטבח של גיא רון

פורסם בתאריך:


לקאפקייס:
3/4 כוס שמנת מתוקה
2 ביצים M
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
3 כפות גדושות חמאת בוטנים
1.5 כוסות קמח תופח
קורט מלח
50 שוקולד מריר  

לקרם:
200 מייל שמנת מתוקה
150 שוקולד מריר

אופן הכנת הקרם:
) מרתיחים את השמנת ומוזגים מעל לשוקולד מערבבים עד קבלת תערובת חלקה.
מכניסים למקרר ל-10 שעות.
) מוציאים מהמקרר ומקציפים עד לקבלת קרם יציב.

אופן הכנת הקאפקייס:
) מחממים תנור ל-175 מעלות.
) מקציפים ביצים וסוכר עד לקבלת קצף תפוח.
) מוסיפים את חמאת הבוטנים ואת שאר המצרכים ובעזרת כף מקפלים לתוך הקצף.
) מוזגים עד לגובה שלושת רבעי בתבניות נייר למאפיינס.
) אופים בתנור חם, שחומם מראש ל-175, מעלות במשך 20-25 דקות.
) מוציאים מהתנור, מצננים ומחלצים מהתבנית ישר לצלחת.
) מזלפים את הקרם מעל כל קאפקייק, מקשטים ובתאבון.

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: