יום שני, 16 בספטמבר 2019, ט"ז אלול ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 050-5552559

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם, בישול לחג בשוהם, מתכונים לחג בשוהם, בשר, חלב, גבינות, לחם, מתוקים בשוהם, מתכונים וקינוחים בשוהם

צ'ורוס

אורלי קידר מ"מקל וניל" מפנקת אותנו גם בצ'ורוס". יאמי...

פורסם בתאריך:


המצרכים:
400 גרם מים
75 גרם מחמאה
5 גרם מלח
מעט תמצית וניל טהורה
25 גרם סוכר
350 גרם קמח
6 ביצים


אופן ההכנה:
• מחממים בסיר שמן ל-160 מעלות.
• שמים בסיר מים, מחמאה, מלח, תמצית וניל וסוכר ומביאים לרתיחה.
• מנמיכים את האש ומוסיפים את כל הקמח. מערבבים במהירות בכף עץ עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים את הביצים. 3 ביצים בכל פעם ומערבבים עד להטמעה. ניתן להעזר במיקסר עם וו בלון (מקצף) בשלב הטמעת הביצים. מכניסים את הבצק לשקית זילוף עם צנטר משונן רחב.
• אופן הטיגון: מותחים חוט מצד אחד של הסיר ולצידו השני (חוט דנטלי עושה את העבודה נהדר).
• מזלפים פסים לתוך השמן וחותכים אותם בעזרת החוט. מטגנים את הצ'ורוס משניו צדיו עד להזהבה.

 

לעיטור:
מערבבים כפית אבקת קינמון עם 4 כפיות סוכר ומגלגלים את הצ'ורוס בתערובת.
ניתן להזריק ריבת חלב משני צידי הצ'ורוס או לטבול בגנאש שוקולד מריר.

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: