יום שני, 16 בספטמבר 2019, ט"ז אלול ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 050-5552559

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם, בישול לחג בשוהם, מתכונים לחג בשוהם, בשר, חלב, גבינות, לחם, מתוקים בשוהם, מתכונים וקינוחים בשוהם

פצצת אנרגיה תמרית

ניתן לשמור את התמרים בקופסה סגורה מחוץ למקרר במשך 3 ימים ועד שבוע במקרר

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

עמנואל רוזנצוויג


החומרים לארבעים תמרים:
1  קילו תמרים גדולים מזן מג’הול
1.5  כוסות אגוזים שונים קצוצים עם סכין (אני השתמשתי באגוזי מלך ופקאן)
חצי כוס שומשום
כוס חמוציות אורגניות
1/3  כוס טחינה גולמית משובחת (למשל טחינת אל-ארז)


אופן ההכנה:
קולים בעדינות את השומשום על מחבת יבשה ומוסיפים לאגוזים
קוצצים גס את החמוציות ומוסיפים לאגוזים
מוסיפים את הטחינה ומערבבים היטב
חורצים עם סכין חד את התמר ומגלענים אותו. משתדלים ששני חצאי התמר ישארו מחוברים
עם האצבעות (חבל על המאמץ עם כפית), דוחסים את התערובת לתוך התמר ומהדקים את שני החצאים לסגירה
מקררים במשך שעה במקרר ומגישים

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: