יום שני, 16 בספטמבר 2019, ט"ז אלול ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 050-5552559

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם, בישול לחג בשוהם, מתכונים לחג בשוהם, בשר, חלב, גבינות, לחם, מתוקים בשוהם, מתכונים וקינוחים בשוהם

לברק בר ים או מוסר או לוקוס בתנור

מתכון מאת: אינה קרביצקי זוכת התוכנית מאסטר שף

פורסם בתאריך:


 

בחסות חנות הדגים דגי איילה

 

דגי ים | בריכה | קפואים | יבוא משלוחים חינם עד הבית

להזמנות: 08-9333210

 

 

מצרכים ל 4-5 מנות: 

דג לברק / מוסר / לוקוס במשקל 2 קג
(או 2 דגים של קילו)

3 עגבניות חתוכות לרבעים 

2 בצל סגול חתוך לרבעים

3 פלפלים ירוקים חריפים חצוים לאורך

3 גבעולי בצל ירוק 

2 ענפי רוזמרין 

מלח גס 

פלפל שחור גרוס 

שמן זית

להגשה: 

חופן פטרוזיליה קצוצה

שמן זית 

 

אופן ההכנה: 

שוטפים את הדג ומייבשים היטב עם נייר סופג.

חורצים בדג 3-4 חריצים אלכסוניים משני הצדדים.

ממליחים בנדיבות את הדג ומורחים בשמן זית.

מרפדים תבנית אפיה גדולה בנייר אפיה ומניחים באמצע את הבצל ירוק,
מניחים מעליהם את הדג ומפזרים את שאר הירקות. מזלפים מעל הכל שמן זית, ממליחים ומפלפלים.

אפים בתנור שחומם מראש ל220 מעלות 20-25 דקות.

מוציאים, מפזרים פטרוזיליה ומזלפים עוד קצת שמן זית.

בתאבון!

 

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: