יום חמישי, 23 במאי 2019, י"ח אייר ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 050-5552559

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם, בישול לחג בשוהם, מתכונים לחג בשוהם, בשר, חלב, גבינות, לחם, מתוקים בשוהם, מתכונים וקינוחים בשוהם

צוואר טלה ממולא באורז ושקדים, מבושל בקדירת פטריות

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

רועי אגאי "אני אפיתי"

מצרכים :
צוואר טלה מוכן למילוי (לקנות בקצביות מתמחות )
מילוי:
300 גרם אורז עגול
100 גרם שקדים קלויים
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
כפית בהרט
2 כפיות מלח

רוטב :
 2 חבילות פטריות יער (300 גרם )
פטריות פורטובלו 200 גרם, חתוכות לארבעים
פטריות שמפיניון  חצויות

הוראות הכנה :
משרים את האורז כשעה במים פושרים, מסננים ומערבבים עם שאר חומרי המלית.
פורסים את צוואר הטלה וממלאים לאורכו, מגלגלים וקושרים בחוט יעודי .
מחממים היטב מחבת רחבה עם מעט שמן ומשחימים היטב את רולדת צוואר הטלה, מכל הכיוונים .
בפיירקס גדול מניחים את שלל הפטריות ומעליו את צוואר הטלה. ממלאים מים לגובה של 1 ס''מ, 
ממליחים ומפלפלים מעל. 
מכסים היטב עם נייר כסף ומכניסים לתנור בחום של 160 מעלות ל משך שלוש שעות .

תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: