יום שלישי, 23 ביולי 2019, כ' תמוז ה' תשע"ט
לפרסום חייגו: 050-5552559

מתכונים ובישול בשוהם

מתכונים בשוהם, בישול לחג בשוהם, מתכונים לחג בשוהם, בשר, חלב, גבינות, לחם, מתוקים בשוהם, מתכונים וקינוחים בשוהם

שוק אווז קונפי

פורסם בתאריך:


נכתב על ידי

גיא רון "אני אפיתי"

 מצרכים  ל-4 מנות:

·       4 יח' שוק אווז  

·       חצי ליטר שמן סויה

·       מקל קינמון

·       2 כפות פפריקה

·       כוכב אניס

·       כף מלח

 

לרוטב :

·       חצי כוס סילאן

·       2 כפות חומץ

·       2 כפות מים

 

הוראות הכנה :

בתבנית עמוקה המתאימה לכמות השוקיים (לא גדולה מידי ):

שמים את כל המרכיבים (למעט מרכיבי הרוטב ), מכסים היטב בנייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש על 165 מעלות, לפחות לשעתיים.

בודקים עם קיסם שהבשר רך (אם לא, מוסיפים עוד חצי שעה לזמן התנור)

מסננים את שוק האווז מהשמן, מניחים על תבנית אפייה עם העור כלפי מעלה ומעבירים את התנור למצב גריל למשך 10 דקות בערך ( העור נהיה זהוב ופריך ).

 

הכנת הרוטב :

מחממים את כל המרכיבים ביחד ובוזקים מעל האווז

מומלץ להגיש עם תוספת של תפו"א אפוי או פירה


תגובות

captcha
הקלד את המספרים שאתה רואה בתמונה: